Sintopbezoek: waar kinderdromen ECHT waar worden!!

Foto's Mechelen 2006

de enige echte Sint boeken voor een bezoek in de provincie Antwerpen
Home

Over ons

Agenda

Fotopagina

Photos

Sintopbezoek in de Pers

contact

Guestbook

links

Het paard van de Sint

Geschiedenis van Sint

Sinterklaasliedjes

NIEUWS!!!!

Verslag en foto's intocht Sinterklaas in Mechelen 2006:

Zaterdag 25 nov  om 14u was het zover: dan kwam Sinterklaas ook in Mechelen aan. Het weer zat mee het was zowaar warm en het heeft maar heel even een paar druppels geregend. Sinterklaas zag er op zijn paasbest uit en had 8 van zijn beste Pieten meegenomen.

Wegwijspiet wees iedereen de weg, de Hoofdpiet zat bij Sinterklaas, Staf piet was er om de staf te bewaren en Ballonpiet had het weer druk om ballonfiguren te maken. Het orkestje van Sinterklaas was er ook weer om de mooiste Sinterklaasliedjes te spelen waarop de Danspieten hun gang konden gaan. En ook de clowns waren er weer met hun gekste fratsen.  Om 14 u kwam de stoet de Bruul opgereden. Sinterklaas en de Hoofdpiet hadden plaatsgenomen in een open wagen zodat iedereen Sinterklaas goed kon zien. De sfeer zat er goed in en de Pieten strooiden gul. De Sint stapte regelmatig ook eens uit.

Op de Botermarkt hebben de Danspieten een mini-optreden weggegeven en ook . Er was een massa volk en heel de Mechelse centrumstraten stonden rijendik vol wachtende kinderen en hun ouders.

De hele stoet mocht tenslotte halthouden aan het Bruulcenter waar de Sint zijn troon stond. Ook hier erg veel wachtenden:en die werden bij het lange wachten geentertaind. Ballonen, circusoptredens, muziek, dans, snoep...... . En de Sint die heeft heel veel tekeningen ontvangen en hopen handjes geschud. Sinterklaas is weer in Mechelen en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Volgend jaar is hij er weer op 24 november!!

Met dank aan alle medewerkers: de organisatie: Leo Lenaerts en het Bruulcomité, Politie en de dienstdoende Stadswachten, Nut en Vermaak Bornem voor de muziek,  Danstudio IJvi Hagelstijn voor de dansjes en Sinterklaas en alle pieten.

Fotoreportage:

 

 De wagens voor de stoet stonden mooi gedecoreerd klaar.Eerst komt het orkestje dat de stoet aankondigtDaar komt de stoet al aan op de Bruul: het feest kan beginnen!!De Wegwijspiet wijst aan iedereen de juiste weg.De Pieten deelden lekkere snoepjes en mandarijntjes uit.En daar was hij dan eindelijk: Sinterklaas en de Hoofdpiet in de Chrysler Cabrio.Er was een massa volk: en af en toe ging de Sint ze allemaal eens persoonlijk begroeten.De Sint was in opperbeste stemming.En de Pieten uiteraard ook: ze waren goedgemutst.Ondertussen al niet meer te tellen: het aantal handjes die dag.tekeningen en nog eens tekeningen: de Sint was er heel blij mee.Ondeugende Pieten!!!Op weg naar het Bruulcenter.De pieten gaan er even voor zitten.Sinterklaas stapt even uit........Hoofdpiet blijft liever even zitten.Aangekomen aan het Bruulcenter stond er al een serieuze rij te wachten.Sinterklaas nam plaats op zijn troon. 

.Sinterklaas bekijkt een tekening: ook hier weer heel veel tekeningen voor de wedstrijd.Clown en Pieten in het Bruulcenter.Ondertussen kon iedereen met Sinterklaas en de pieten op de fotoDanspiet in opwarming: je ziet Wegwijs denken..... Auw!!

 

 Toen was het alweer tijd...... dag Sinterklaas: tot volgend jaar in Mechelen!!

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Sintopbezoek. Sintopbezoek besteedt haar uiterste zorg aan een zo actuele, toegankelijke, correcte en complete website.Alle rechten van Sintopbezoek.com zijn voorbehouden. Niets van deze webpagina mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enigerlei wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of enige andere manier, zonder voorafgaande toestemming van Sintopbezoek