Sintopbezoek: waar kinderdromen ECHT waar worden!!

Het paard van de Sint

de enige echte Sint boeken voor een bezoek in de provincie Antwerpen
Home

Over ons

Agenda

Fotopagina

Photos

Sintopbezoek in de Pers

contact

Guestbook

links

Het paard van de Sint

Geschiedenis van Sint

Sinterklaasliedjes

NIEUWS!!!!

Het paard van de Sint

Naast Sinterklaas en Zwarte Piet is er ook nog het paard. In Nederland noemen ze hem Amerigo en in Belgie Slechtweervandaag.

Je ziet Sinterklaas niet zo heel vaak op zijn paard: op het dak uiteraard maar overdag gaat hij vaak met andere vervoersmiddelen.

Bij Sintopbezoek is het echter mogelijk om Sinterklaas op zijn paard te laten optreden !!

 

 


Paard + begleider

Sinterklaas rijd op een prachtige witte schimmel uw evenement binnen, of bij een intocht, of voor film en foto opnames!

Het paard is uiterst ervaren en heeft geen enkel probleem met mensenmassa's lawaai enz.... , tevens loopt voor de veiligheid altijd de paardenpiet mee

die het paard ook zijn training gegeven heeft. Veiligheid boven alles dus. Het paard is ook helemaal in Sinterklaasuitrusting. Met rood zadeldek en rode getten met gouden accenten.

Het biedt ook zijn voordelen bij Intredes: handiger dan een koets: Sinterklaas is veel zichtbaarder want hij zit hoger en zo ziet iedereen hem goed. Het paard is ook wendbaarder: op en afstappen verloopt vlug en je hebt geen parkeerproblemen en kan makkelijker draaien en keren dan met een koets.

Bovendien is het een prachtig plaatje dat je niet elke dag live ziet.

Organiseert U dus een intrede, een groot evenement of andere buitenactiviteit met Sinterklaas dan kan u ook de enige echte Sint op zijn paard verwelkomen!!

info via 0497/187282 of info@sintopbezoek.com


 

 

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Sintopbezoek. Sintopbezoek besteedt haar uiterste zorg aan een zo actuele, toegankelijke, correcte en complete website.Alle rechten van Sintopbezoek.com zijn voorbehouden. Niets van deze webpagina mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enigerlei wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of enige andere manier, zonder voorafgaande toestemming van Sintopbezoek